Tegyen egy lépést szépségéért és egészségéért! Érezze jól magát, ha tükörbe néz!

A szépségápolás egyidős a történelemmel, sőt minden fejlettebb biológiai létforma, így az emberi civilizáció szerves része is. Napjainkban a szépség és fiatalság igényét sulykolják a reklámok és magazinok, szóval a szépség valóban trendi. Persze valaki nem csak úgy lehet szép és egészséges, ha fiatal és karcsú, tökéletes a bőre, fehér a fogsora, feszes a melle, a hasa és a feneke. A szépség nem csak ezt jelenti - a fiatalosság és az ápoltság minden korosztály számára elérhető… Senkinek sem kell tehát kétségbe esni az öregedés jelei és a ráncok miatt vagy ha egy jó alvással, esetleg épp anélkül töltött éjszaka után valamivel gyűröttebb, nyúzottabb lenne az arca. A műtéti beavatkozás nélkül végezhető természetes szépítő kezelések, fodrász és kozmetikai eljárások, alapanyagok, krémek ugyanis bizonyítják, hogy a szépség nem csak a fiatalok kiváltsága.

A HairPort Szalon szépségszolgáltatásai minden korosztály számára korának megfelelő gondoskodással testre szabott megoldást nyújtanak a természetes fiatalosság megőrzésére

Az ápoltság, a jó megjelenés mai világunkban elengedhetetlen mind a Hölgyek mind az Urak számára. A szalonban elsődleges szempont a személyre szabott ’diagnosztizálás’, majd ezt követően a különböző haj- és bőrtípusok szépségének megőrzésére, regenerálására legmegfelelőbb termékek megtalálása illetve az évszaknak, bőrtípusnak megfelelő kényeztetés, ápolás. Mindez elsősorban természetes kezelésekkel, kipróbált jól bevált hatóanyagokkal...

Törődjön többet önmagával!

A szépség szoros összefüggésben áll egészségünkkel és alapjaiban belülről fakad, mert ha nincs meg a belső egyensúly, akkor a külső kezelés csak időleges szépülést eredményez. A táplálkozás, az alvás, a napi munka, a kikapcsolódás, egyszóval életvitelünk naymértékben kihat egészségünkre, ezáltal szépségünkre. A szalon kozmetikusai, fodrászai, kéz- és lábápoló szakemberei és trénerei tanácsot adnak illetve megmutatják azokat a szépségápolási termékeket és technikákat, amelyekkel az egészséges szépség elérhető és tartósan megőrizhető.

’Naprakész’ szépség kínálat

A HairPort Szalon munkatársai az egyes szakmákon belül alkalmazzák a hagyományos jól bevált módszereket és figyelemmel kísérik az új fejlesztéseket, eljárásokat. A szépségipar minden résztvevője, így a fejlesztők, gyártók is mindig újabb termékeket és lehetőségeket kínálnak a szépülni vágyóknak. A szalon vendégei ezekről naprakészen tájékozódhatnak a kezelések során.

A törzsvendégek már tudják, hogy haj- kéz- láb- és bőrápolási kérdésekben bármikor bizalommal fordulhatnak a kollégákhoz

Hajápolás, kéz- láb- körömápolás, sminkelés, bőrápolás, kozmetikai és más ötletek hétköznapokra is. A szalonban történő bőrápolás mellett fontos és elengedhetetlen az otthoni ápolás is. A szalon szakemberei a professzionális termékek specializált személyre szabott ajánlásával illetve ezek megismertetésével, használati javaslatokkal ebben is segítséget nyújtanak. Az emberek jórésze küzd bizonyos haj vagy bőr problémákkal. A HairPort Szalon fodrászai, kozmetikusai ennek okait és a szépség- és egészségápolási megoldásokat is megosztják a vendégekkel.

Amit érdemes megszívlelni - hasznos tanácsok

Bőrvédelem

Kerüljük a túl gyakori melegvizes fürdőzést illetve a hosszasabb tartózkodást a túlfűtött, alacsony páratartalmú helyiségekben. A forró fürdő és bőráztatás helyett válasszuk a zuhanyt. Tisztálkodáshoz a gyógyszertárban vény nélkül kapható bőrkímélő illóanyagmentes mosakodó krémek és fürdőolajak illetve a glicerin tartalmú szappanok ajánlottak, melyektől a bőr kémhatása nem változik. A tisztálkodás után mindig fontos a haj és a bőr tápanyagtartalmának pótlása, de nem mindegy, hogy ehhez milyen szereket, kozmetikumokat használunk. Nyáron a hidratáló, télen a zsírpótló készítmények ajánlottak. A hideg szárító hatása miatt ugyanis bőrünknek télen zsírpótlásra van szüksége. A gazdag A-, E-, vagy C-vitamin tartalmú krémek ellenállóbbá teszik, illetve a természetes alapanyagokból készült, pl. aloe vera tartalmú termékek jobban védik bőrünket a hideg évszak káros időjárási hatásaitól. A gyerekek bőrének védelme különösen fontos, mivel az ő bőrük még érzékenyebb, ezért használjunk hipoallergén bőrápoló készítményeket.

…és amiről még jó tudni...

A szépségápolás szinte elmaradhatatlan eleme a masszázs, így az különösen a kéz- és lábápolás során nélkülözhetetlen része a kezelésnek.

Reflex masszázs

Talpunkon van a legtöbb idegvégződés. A reflexpontok szervezetünk térképe, ezek masszírozásával beindítjuk az öngyógyító mechanizmusokat. Hatásai: fájdalom csillapítás, nyirok vérkeringés javítás, immunrendszer befolyásolás, méregtelenítés, lazítás, feszültségoldás, harmonizálás. A láb ápolása évszakoktól függetlenül nagyon fontos. A láb a szervezet egészét tükrözi fizikai szinten. A láb ápolásának a napi higénia részét kell alkotnia és kiegészítenie. A kéz bőrének ápolása egyre fontosabb szerepet kap a szépségápolásban. Bármennyit is foglalkozunk azzal, hogy arcunk, testünk fiatalos maradjon, ha a kézbőrünk nem kap megfelelő táplálást, minden esetben a valós korunkat fogja tükrözni.

Leggyakoribb hajproblémák

Zsiros haj

Az okok természetesen hajlamra, hormonális zavarokra és a haj nem megfelelő ápolására vezethetők vissza. A fejbőr faggyúmirigyeinek működése kibillen az egyensúlyból és azok túl sok zsírt termelnek.

Száraz haj

A betegségek, gyógyszerek, radikális diéták és hormonális változások erősen roncsolhatják a haj szerkezetét. Az erős napsugárzás, a szél vagy a félresikerült fodrászati beavatkozás során bevitt túl sok vegyi anyag ugyancsak árthat a hajnak és érzékenyebbé, töredezettebbé teheti azt.

Korpás haj

A vékony korpalemezkék nemcsak a száraz, hanem a zsíros hajon is megjelenhetnek. Száraz hajon fehérek vagy színtelenek és a fejbőr egészén megtalálhatók. A zsíros hajon sárgás színűek, állaguk pedig ragacsos, olajos. Ápolásként használjunk fejbőrünknek megfelelő sampont és balzsamot, melyben a Hairport Szalon szakemberei készséggel segítenek!

További információ:

Általános: info@hairportszalon.hu
Fodrászat: fodraszat@hairportszalon.hu
Kozmetika: kozmetika@hairportszalon.hu
Fodrászat:
Csaszkó Kinga
szalonvezető fodrász
Mobil: 06 30 9927188
Kozmetika:
Szűcs Gabriella
kozmetikus
Mobil: 06 20 9713715
Manikűr – Műköröm:
Hausner Gabi
kézápoló, műkörömépítő
Mobil: 06 20 5525539
Pedikűr – Lábápolás:
Kovács Kriszta
lábápoló, reflexológus, gyógypedikűrös, körömszabályozó
Mobil: 06 70 2668659