HairPort SzépségSzalon - Fodrászat | hairportszalon.hu

Divat - elegancia - charme

A megjelenés, a kisugárzás, az első benyomás az életben döntő jelentőségű. A hajviselet és hajkorona pedig a személyiség meghatározó védjegye...
Egy jó fazonnal, az archoz illő, egyéniségnek megfelelő stílusos frizurával igen látványos változást lehet elérni. Cél a változatosság, különlegesség és finom kidolgozás. A frizurával mindig érdemes kicsit játszani, ehhez persze egy kis színt sem árt a hajba csempészni, mert a színek hatnak az érzékekre, környezetünkre.
Lényeges a jó minőségű segédanyagok használata, ezért a felhasznált fodrász termékek is minden szempontból kielégítik a vendégek magas követelményszintjét.
Egy frizura lehet barna, szőke, vörös, de a lényeg, hogy egészséges legyen! Ezért a megfelelő rendszeres hajápolás szinte elengedhetetlen...

„Egy nő legyen mindig vonzó, egy férfnak legyen stílusa - a gyerekek pedig rájuk szeretnének hasonlítani...”

Szolgáltatás paletta

férfi fodrászat haj trend

 • klasszikus és kreatív divatos hajvágás, gépi vágás - hajszárítás és hajmosás nélkül is
 • hétköznapi, alkalmi, ünnepi, esküvői frizurák készítése a legújabb trendek szerint is
 • professzionális hajfestés, hajszínezés melír, tartóshullám, dauer
 • hajápolás, haj és fejbőr problémák kezelése
 • hajegyenesítés, hajvasalás, hajsütés, hajhosszabbítás, hajdíszítés, hajfeltűzés, konty
 • hajpótlás, hajdúsítás
 • félresikerült hajfestések szakszerű kijavítása, festék leszedés
 • stílus tanácsadás

Fodrász termékek

 • Schwarzkopf
 • Wella
 • Paul Mitchell
 • Matrix

A szépségtanácsadó javaslata

Hajhosszabbítás

Azoknak ajánlott, akik nem elégedettek saját hajuk tömegével illetve hosszával. Forradalmian új eljárás, amely nem teszi tönkre a saját hajat. Igazi hajból hőillesztéses eljárással készül, melynek lényege, hogy speciális géppel az előre elkészített keratinos tincseket a saját hajhoz ragasztjuk. Az elkészült hajat a továbbiakban teljesen úgy kezeljük mint a sajátunkat – mosható, festhető, süthető, vasalható.

 

 

 

 

Kontyok

A különleges napokat különleges frizurákkal tehetjük emlékezetesebbé. A konty soha nem megy ki a divatból, eleganciát, ünnepélyességet, egyedi stílust sugall. Egy fodrász számára is a legszebb feladat egy gyönyörű hajköltemény elkészítése, amivel a vendég igazi királynőnek érezheti magát.

Divatos, elegáns és extrém kontyok fésülése, díszítése, színezése esküvőkre, partikra és más alkalmakra.

 

Haj Ékszerek

Alkalmi frizurákhoz, amely az elkészített kontyot illetve feltűzést dísziti.

 

Színes Tincsek

Azoknak, akik szeretik az extrém frizurákat de nem szeretnék minden ruhájukhoz vagy a szezonális divathoz újra festetni hajukat. Többféle színben kapható igazi hajból készült tincsek, melyek szilikon gyűrűvel illetve hőillesztéssel kerülnek fel a hajra. 

 

Extravagáns 3D frizurák

’Gyémánt’ technika:
Lényege, hogy a fejtetőn háromszög alakzatban indulva további leválasztásokat készítünk és variáljuk az árnyalatokat, így ragyogó 3D hatást érhetünk el. Kiválóan alkalmas rövid frizurák készítésénél.

’Piramis’ technika:
1-1 sötét háromszögből áll, a fej két oldalán. A háromszögek extra térhatásának köszönhetően ezzel a technikával egyszerre alkothatunk szélsőséges és nagyon kifinomult frizurákat, függően a választott árnyalatoktól és attól, hogy a vendég hogyan szeretné ’viselni’ haját... A hatás még jobban kiemelhető, ha a frizura egyenesre van vasalva, de ha besütjük, akkor is gyönyörűen érvényesül. Mindkettőt érdemes kipróbálni.

3D melír:
A hűvös és meleg színárnyalatok finom ellentétet alkotnak, így a vágás és festés kombinációjával egy dinamikus, kontrasztokkal teli, érzéki frizurát kapunk.

 

Műhelytitkok - amit tudni érdemes

 

Egészséges haj

A haj egészségének megőrzése érdekében 2 havonta ajánlott egy frissítő hajvágás, mert a hajvégek eltöredeznek, a haj elveszti tartását, fazonját. Állapotának megőrzése érdekében a minőségi hajápolók használata rendszeresen ajánlott, így hosszú időn át megóvhatjuk hajunk mennyiségét, fényét, szépségét.

Hajfestés

A haj állapotának felmérése után kiválasztjuk a színt, majd felvisszük a választott hajfestéket. Hatásának kifejtése után a hajat samponnal alalaposan kiöblítjük és hajbalzsammal kezeljük. Szükség szerint - nagyobb arányú őszülésnél - a hajfestés előtt egységes alapszínt készítünk. A hajvágás illetve a hajszárítás után végül elkészül a kívánt frizura. A teljes hajfestés ajánlott rég nem festett hajra vagy új hajszín választása esetén. A lenőtt haj rendszeres festése 3-4 hetente ismételhető.

Melírozás

A 'hajcsíkozás' változatossá, játékossá teszi a frizurát. A natúr haj csíkokban világosítható illetve a festett haj szőkíthető vagy festékkel egyes tincsek sötétíthetők. A melír fajtái szerint lehet fóliás és fésűs melír. A fóliás melír nagyobb világos tincseket, a fésűs melír vékonyabb természetes csíkokat eredményez. Választható a teljes haj vagy csak a fejtetőn néhány csík színezése is. A hajmosás és hajápolás után beszárítható a kívánt fazon. A melírozás célja, hogy feldobja és érdekesebbé fiatalosabb tegye az egyszínű frizurát.

Hajszerkezet kiegyenlítés - természetes rugalmasság - Wella Professional Headlines

Hajproblémák esetén és a dauer káros hatásai helyett ideális megoldást kínálnak a Headlines termékek. A kezelés tartósan kiegyenlíti a haj szerkezetét, aminek eredménye a változatos és könnyen elkészíthető frizura. Nem töri a hajat és enyhén szárító hatású, normál (nem festett) vagy festett, színezett hajra is egyaránt alkalmazható, de nem ajánlott melírozott illetve dauerolt hajon használni. A kezelést célszerű hajfestés előtt végezni vagy hajfestés után két hetet várni illetve csak a hajtövet befesteni. Így kevésbé roncsolódnak a hajvégek és tartósabb eredményre számíthatunk. Az eljárást követően elengedhetetlen a megfelelő hajápolás pl. göndör hajra való samponokkal, kondícionálókkal, erősen hidratáló hatású, akár hajban maradó termékek otthoni használatával annak érdekében, hogy a haj minél egészségesebb és esztétikusabb legyen.

 

 

Kedvezményes szolgáltatáscsomagok bővebben:

 

További információ:

Általános: info@hairportszalon.hu
Fodrászat: fodraszat@hairportszalon.hu
Kozmetika: kozmetika@hairportszalon.hu 

Csaszkó Kinga
szalonvezető fodrász
Mobil: 06 30 9927188