Legdrágább kincs az egészség

Az egészséghez, testi épséghez való jog a biológiai létből fakadó alapvető emberi jog, melynek védelme elsődlegesen saját érdekünk és kötelességünk! Az egészség alappillérei az egészséges életmód, a kiegyensúlyozott táplálkozás és ezzel összhangban külső-belső testi-lelki egyensúlyunk folyamatos fenntartása. A biológiai korunknak megfelelő egészségi állapot megőrzése, különösen az utóbbi évtizedekben megváltozott viszonyok között, a bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb, gyorsan változó gazdasági-társadalmi környezetben azonban egyre nehezebb feladat és több odafigyelést igényel. Az egészségmegőrzés és egészségvédelem tehát korunk egyik legfontosabb, de legnehezebb feladata is egyben.

Kérje bizalommal a szakemberek segítségét!

A Hairport Szalon minden szolgáltatása egyúttal a legfontosabb emberi érték az egészség megőrzésének része is. Rohanó életünk foyamán mindig kiemelten fontos a szervezet védekező képességének megőrzése, visszaállítása, a bőr változásainak helyreállítása. Az egyre speciálisabb szépség kezelések, eljárások, terápiák ma már összefonódnak a gyógyászattal, különösen a dermatológiával, mivel azok mindegyike valamilyen módon közvetve vagy közvetlenül a bőrfelület kezelésérére irányul. A szalon szolgáltatásai jellemzően külsőleges kezelések, melyek azonban fontos másodlagos hatást gyakorolnak a belsőnkre is.

Amit érdemes megszívlelni - hasznos tanácsok

Ősztől tavaszig még fokozottabb figyelmet kell fordítani egészségünkre, testünk, bőrünk ápolására. Ilyenkor kevesebb zöldséget és gyümölcsöt eszünk mint nyáron, ezért ilyenkor vigyünk be több vitamint illetve ásványi anyagot szervezetünkbe hogy tavasszal bőrünk, hajunk is ’virágba boruljon’...

... és amiről nem árt tudni ...

Szinte minden betegség az egészségtelen életvitelre, devianciákra és egészségkárosító szenvedélyekre vezethető vissza. A szervezetre káros szokások elhagyása, a rossz beidegződéseken alapuló egészségtelen életmód látványos megváltoztatása egyik napról a másikra nem lehetséges. Ezek egészségre gyakorolt jótékony hatása pedig csak további évek múlva jelentkezik.

További információ:

Általános: info@hairportszalon.hu
Fodrászat: fodraszat@hairportszalon.hu
Kozmetika: kozmetika@hairportszalon.hu

Fodrászat:
Csaszkó Kinga
szalonvezető fodrász
Mobil: 06 30 9927188
Kozmetika:
Szűcs Gabriella
kozmetikus
Mobil: 06 20 9713715
Manikűr – Műköröm:
Hausner Gabi
kézápoló, műkörömépítő
Mobil: 06 20 5525539
Pedikűr – Lábápolás:
Kovács Kriszta
lábápoló, reflexológus, gyógypedikűrös, körömszabályozó
Mobil: 06 70 2668659