Stílus – egyéniség

A kellemes megjelenés alapvető része a szépen ápolt kéz. A manikűr és a műköröm kezünket és körmeinket, ezáltal egész lényünket még szebbé teszi. Elsődleges feladata a köröm rövidítése, formázása, felületének polírozása, lakkozása és a körömágy bőrápolása. Személyre szabott kézápolás a vendég adottságai alapján a környezet, időjárás és évszaknak megfelelő igények kielégítésével. Manikűr, műköröm építés saját egyéni stílusban, azért hogy a minőségi színes zselék, csillámporok, díszek segítségével mindenki egyedi és kivételes lehessen.

Napjainkban egyre több férfi alapvető igénye testének karbantartása mellett a rendszeres haj-, láb- és kézápolás is. Életkorunk előrehaladtával illetve szélsőségesebb időjárási viszonyok között kezeink is fokozott törődést igényelnek. A vendégek a manikűr mellett tanácsokat kaphatnak problémás körmük, bőrük kezelésére vagy arra, mit tegyenek a szépen ápolt tartós köröm megőrzése érdekében, hiszen végtagjaink állapota nem csak esztétikai, hanem egészségügyi szempontból is odafigyelést, gondoskodást érdemel.

„A kéz mindent elárul”

Szolgáltatás paletta

  • kéz peeling, bőrradírozás, vitaminos ápolás
  • saját köröm gumi zselés erősítés, pótás, hosszabbítása
  • hagyományos, francia és japán manikűr
  • lakkozás, körömdíszítés, strasszok, minták
  • tartós, felválásmentes, hosszú ideig szép műköröm építés
  • sima tip, tip töltés, gél lakk
  • sablonra épített köröm
  • zselé töltés, zselés egyedi díszítés

Műköröm anyagok

  • Crystal Nails

A szépségtanácsadó javaslata

Japán manikűr

A japán manikűr lényegében visszaadja a körmök természetes szépségét és fényét, elősegíti a természetes körömnövekedést. A körömrostokba juttatott méhviasztól erősödik a köröm, élénkül a színe, a szikrázó fény pedig nem kopik, mert az anyag beépül a körömlemezbe. A japán manikűr hatóanyagai mindenféle vegyi anyagtól mentesek, így ajánlható mindenkinek aki szeretne egészséges szépen csillogó és a lakkot is hosszabb ideig megtartó természetes körmöket. Az egészséges szép rózsaszín körömágy megtartása érdekében a frissen nőtt körömfelületen rendszeresen, 2-3 hetente ajánlott, miáltal a teljes köröm folyamatosan tartós fényben pompázik. Gyenge töredezett körmökre illetve műköröm eltávolítás után a körmök helyreállítására is javasolt.

Gél-lakk

Új technológia az ápolt, esztétikus szép körmökért, gyors eljárás a lakk és a zselé előnyös tulajdonságainak ötvözetével. Egyszerű, mint a lakkozás, és a zselékhez hasonló tartósságú (2-3 hét). Az anyag lényege, hogy lakk-tartalma miatt lágyan, finoman terül, zselé tartalma miatt viszont 3 perc száradás után teljesen kemény, nem kell rá úgy vigyázni és tartása a zselé tartalom miatt erősebb, mint a körömlakké. A géllakk könnyű, rugalmas, vékony felületű, bevonata védi a körmöket, ezáltal elősegíti azok növekedését és kézen - lábon egyaránt kiválóan alkalmazható. Nem levegőn szárad, mint a hagyományos körömlakk, hanem UV fény segítségével. A felvitel után teljesen száraz és tökéletesen fényes, eltávolítása egyszerű, fájdalom- és roncsolásmentes. Ajánlható mindazoknak, akiknek alapvető igénye, hogy mindig ápolt legyen kezük és lábuk, vagy egyszerűen csak nincs türelmük a műköröm építéshez illetve ezelőtt valamiért nem hordtak volna műkörmöket. Kinézete lehet a műkörömhöz hasonló vagy természetes, mint a lakkozott köröm. Nincs vastagodás, nincs magas C ív, elegáns és tartósan szép. A zselés körmöktől eltérően lakkhatású, gyönyörű, tartós és kényelmes ’viselet’.

Műhelytitkok – amit tudni érdemes

Kézápolás

Rendszeresen javasolt a száraz bőr ápolása, amely táplálja, puhává varázsolja és vitaminokkal tölti fel a fáradt bőrt. Bőrradírozás, fertőtlenítés és vitamin-krémes kezelés. A kéz állapotátától, igénybevételének fokától illetve a bőr szárazságától függően kúraszerűen javasolt.

Tip zselé

UV fény hatására kötő zselés műköröm. A köröm meghosszabbítása műanyag alapanyagú, előre megformázott tip felragasztásával történik, majd egybecsiszolva a saját körömmel, vékonyítás, rövidítés, formázás után zselével vonjuk be, végül jön a fixálás és szárítás.

Sablon

Épített műköröm, amikor sablont helyezünk a saját köröm alá és a köröm hosszabbításhoz zselét töltünk fel. Száradás után a sablont eltávolítjuk, majd a körmöt formázzuk és polírozzuk.

Gumi zselés köröm erősítés

Vágható extra rugalmas zselé, amely a nagy igénybevételt is jól bírja, kiválóan alkalmas problémás saját körmök megerősítésére. A saját köröm hossza és formája változatlan marad.

Zselés díszítés

A lakkozáson kívül egyre elterjedtebb a zseléből készített mintás díszítés is, mely egyedi mintáival tartósabb és szebb, mint amit lakkokkal lehet készíteni.

Francia manikűr zselével

A zselék használatával a francia vég sem csak fehér lehet, hanem bármilyen színes réteggel is elkészülhet, mellyel különleges hatás érhető el. A körömvég szabad szélét zselével bevonva, gyönyörű tartós, kopásálló műköröm készül. A francia vég egyedileg díszíthető, csillámporral vagy törtkagylóval.

Kedvezményes szolgáltatáscsomagok bővebben:

 

További információ:

info@hairportszalon.hu
Hausner Gabi
kézápoló, manikűrös, műkörömépítő
Mobil: 06 20 5525539