Szépüljön meg kívül-belül tetőtől talpig! Legyen mindig Partnere vonzó társa!

A mindennapi stressz, a mozgáshiányos életmód, az egészségtelen táplálkozás és a környezeti ártalmak erősen igénybe veszik a szervezetet, ezért fokozott figyelmet kell fordítani folyamatos regenerálására. A relaxáció és regenerálás célja az általános jó közérzet és kiegyensúlyozottság fenntartása. A manapság szerencsére egyre inkább előtérbe kerülő reform életforma, amely magában foglalja a testi, lelki, szellemi egészséget, még ennél is többet jelent: betegségmentes fizikai állapotot, fittséget, vagyis megnövekedett fizikai, szellemi teljesítőképességet, mely nagyban kihat a mindennapi életvitelre. Ezáltal válik hosszú távon elérhetővé a test és lélek jóléte, harmóniája.

Testi-lelki jólét és harmónia megteremtése - a HairPort Szalon szakember csapata megtalálja az Önnek megfelelő összhangot és saját harmóniáját

A fejlett civilizált világ és modern életmód sok káros következménye miatt egyre többen ismerik fel a külső-belső harmónia és kiegyensúlyozottság alapvető fontosságát és értékét. A kellemes közérzet pozitívan befolyásolja életünket a munka és magánélet területén egyaránt. A kezelések, masszázsok, kozmetikai, manikűr, pedikűr relax szolgáltatások mind azt szolgálják, hogy a szalon vendégei jól érezzék magukat saját bőrükben!

Amit érdemes megszívlelni - hasznos tanácsok

Az arc és test külső-belső harmóniája, relaxálása egyaránt fontos, aminek elérését nyugtató, relaxáló masszázzsal, masszázsolajokkal, illatos gyertyákkal még tovább lehet fokozni. A jó minőségű kozmetikai készítmények a bőrt ellenállóvá és ragyogóbbá teszik. A fáradt lábak regenerálása igen fontos a testi-lelki egészség egyensúlyának fenntartásában is.

... és amiről nem árt tudni ...

Az egészséges életvitel, rendszeres relax masszázs és tartós regenerálás elősegíti szervezetünk öngyógyító mechanizmusainak működését, ezáltal természetes módon megelőzhetők, elkerülhetők a betegségek illetve szervezetünk könnyedén leküzdi azokat.

További információ:

Általános: info@hairportszalon.hu
Fodrászat: fodraszat@hairportszalon.hu
Kozmetika: kozmetika@hairportszalon.hu

Fodrászat:
Csaszkó Kinga
szalonvezető fodrász
Mobil: 06 30 9927188
Kozmetika:
Szűcs Gabriella
kozmetikus
Mobil: 06 20 9713715
Manikűr – Műköröm:
Hausner Gabi
kézápoló, műkörömépítő
Mobil: 06 20 5525539
Pedikűr – Lábápolás:
Kovács Kriszta
lábápoló, reflexológus, gyógypedikűrös, körömszabályozó
Mobil: 06 70 2668659