Elemi vonzerő – kecsesség – személyi higiéné

Az egészséges ápolt lábak rendkívüli jelentősége aligha vonható kétségbe. Sokan mégis lábuk szépségére szezonálisan, egészségére csak idősebb korukban gondolnak, pedig a folyamatos, rendszeres lábápolás a szépség, a személyes kisugárzás és az egészség elengedhetetlen része. A talpmasszázs és a természetgyógyászat szoros kapcsolata közismert és a legújabb tapasztalatok szerint ez már a mentálhigiénia része is egyben.


„A lábak szépsége a fiatalkori vonzerő, egészségmegőrzése az időskori életminőség meghatározó záloga”

Szolgáltatás paletta

  • lábápolás, gyógypedikűr
  • lábmasszírozás, talpmasszázs
  • hagyományos, francia, japán szépség-pedikűr
  • körömszabályozás
  • körömerősítés, lakkozás, díszítés
  • körömkozmetika
  • SPA lábkényeztetés
  • tyúkszem, bőrkeményedés kezelés
  • lábbetegség terápia, megelőző tanácsadás

A szépségtanácsadó javaslata

Japán pedikűr

A méhviasz jótékony hatását alkalmazva erősítjük a körömlemezt és óvjuk a külső hatásokkal szemben.

SPA kényeztető lábkezelés

Teljes pedikűr, peelinges relax lábmasszázs, lakk.

Gél-lakk

Új technológia az ápolt, esztétikus szép körmökért, gyors eljárás a lakk és a zselé előnyös tulajdonságainak ötvözetével. Egyszerű, mint a lakkozás, és a zselékhez hasonló tartósságú (2-3 hét). Az anyag lényege, hogy lakk-tartalma miatt lágyan, finoman terül, zselé tartalma miatt viszont 3 perc száradás után teljesen kemény, nem kell rá úgy vigyázni és tartása a zselé tartalom miatt erősebb, mint a körömlakké. A géllakk könnyű, rugalmas, vékony felületű, bevonata védi a körmöket, ezáltal elősegíti azok növekedését és kézen - lábon egyaránt kiválóan alkalmazható. Nem levegőn szárad, mint a hagyományos körömlakk, hanem UV fény segítségével. A felvitel után teljesen száraz és tökéletesen fényes, eltávolítása egyszerű, fájdalom- és roncsolásmentes (nincs reszelés, csiszolás). Ajánlható mindazoknak, akiknek alapvető igénye, hogy mindig ápolt legyen kezük és lábuk, vagy egyszerűen csak nincs türelmük a műköröm építéshez illetve ezelőtt valamiért nem hordtak volna műkörmöket. Kinézete lehet a műkörömhöz hasonló vagy természetes, mint a lakkozott köröm. Nincs vastagodás, nincs magas C ív, elegáns és tartósan szép. A zselés körmöktől eltérően lakkhatású, gyönyörű, tartós és kényelmes ’viselet’.

Műhelytitkok – amit tudni érdemes

Reflexológiai talpmasszázs

A talpon lévő reflexpontokat masszírozva,beindítjuk a szervezet öngyógyító mechanizmusát, ami a teljes szervrendszerünkre jótékonyan hat.

Körömszabályozás - Spange technika

Korszakalkotó megoldás a benőtt körömmel szenvedőknek. A fogszabályozáshoz hasonló, teljesen fájdalommentes eljárás.

 

Kedvezményes szolgáltatáscsomagok bővebben:

 

További információ:

Általános: info@hairportszalon.hu

Kovács Kriszta
lábápoló reflexológus
gyógypedikűrös körömszabályozó
Mobil: 06 70 2668659